dilluns, 19 de juliol del 2010

Missatge de la setmana

Ei colegues, com va?

A bord del Mútua Madrileña estem contents de la nostra posició d'acostament als Doldrums. Estem a unes 200 milles del líder i aviat es produirà una situació de ‘pàrquing’. Nosaltres enganxarem als primers i els últims s’ajuntaran amb nosaltres. Ens anem acostant a aquesta zona a una velocitat de 16/20 nusos. El vaixell va molt bé.

En aquests últims dies hem alternat a la canya cada 4 hores, i de vegades amb vents de 28/30 nusos, i clar, estem molt cansats. No sé si els altres descansen més o menys però nosaltres, dins d'un marge de seguretat, anem de bòlit. Fem una guàrdia, mengem, dormim i després un cafè curt i altra vegada a fer una guàrdia. Avui hem obert la borsa número 2 – tenim una borsa per a cada període de 15 dies i no podem obrir la següent fins que aquest període hagi vençut-. És fabulós! Està plena de llom, xoriço, galetes... en fi que la nostra moral és molt alta i estem bé.

Quan vaig fer el *Vendée *Globe vaig estar un dia i mig aturat en aquesta zona però, aquesta vegada no crec que ens quedem aturats. Hi haurà menys vent però seguirem avançant. Les previsions de la zona de calmes equatorials mostren una franja més estreta de l'habitual, per això crec que no haurà grans sorpreses. Pràcticament tota la flota la travessarem al voltant del meridià 26è W, el que ens proporcionarà un bon angle per rebre els alisis del SE una vegada superats els doldrums i ens dirigirem a la meta volant de Fernando de Noronha. Aquesta vegada sembla que els alisis no faltaran a la seva cita com ho van fer al nord de les Canàries. Llavors, com molts ja hem comentat, començarà una "altra" regata.

Gràcies pel vostre recolzament  i fins aviat.

Bubi Sansó i Pachi Rivero




Proves

Educació primària                                                             Educació secundària
Planeta aigua                                                                        Planeta aigua
Ésser humà                                                                           Ésser humà
Navegació                                                                             Navegació   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada